Palvelumme

 

Pääosin tuotteemme toimitetaan paikanpäälle asiakkaalle, jossa myös asennukset tapahtuvat. Kohteemme sijaitsevat ympäri eteläistä Suomea. Osa asiakkaistamme hakee lasitavaraa ym. Nuoramoisten toimitiloistamme, olivatpa sitten yrityksiä tai yksityisiä. Liikkuvan työn vuoksi kannattaa tulemisesta kuitenkin sopia aina etukäteen.

 

Terassilasitukset

Erityisesti meidät tunnetaan lasiterassien osaajana, suunnittelusta toteutukseen. Referenssikohteista löytyy mitä moninaisempia rakennuksia, myös hirsirakenteisia lomarakennuksia, joita usein pidetään mahdottomana toteuttaa.

Laadukkaat ja oikein tehdyt terassilasitukset kestävät. Asentamillemme terassilasituksille annetaan 5 vuoden tuotetakuu.

Terassin lasittaminen suojaa rakennusta ja antaa varhaisemman kesän kotiisi, sekä suo nautintoa pitkälle syksyyn. Olipa kyse liiketilasta,    asunnosta, tai kesämökistä, lasiterassi on investointi itseesi,     se nostaa käyttömukavuuden lisäksi rakennuksen arvoa.   

Houkuttelevaa?

 

Alumiinikaiteet

Terassin, tai vaikkapa pihakallion reunustalle voimme toteuttaa aikaa ja säätä kestävät alumiinikaiteet. Kaiteet ovat paitsi tyylikkäät, myöskin turvallisuustekijä. Kaidelasitus antaa näköä ja suojaa pitkälle tulevaisuuteen.

 

Kaidelasit

Kaidelasit voidaan toteuttaa niin sisä-, kuin ulkotiloihin. Sisätilojenkin portaat on mielekästä suunnitella yksilöllisesti, juuri kyseiseen sisustukseen sopivaksi.

Turvalliset kaidelasit antavat portaikkoon kodikkaan avaran ilmeen. Kaidelasit antavat vaikutelman, joka on kevyt ja ilmava, silti tunnelmallinen. Millä muulla materiaalilla tämän voi tehdä?

Kaidelasit kiinnitetään tarkoitukseen ja sisustukseen sopivilla heloilla. Värein ja erilaisin ratkaisuin voidaan portaikostasi varioida takuulla silmää miellyttävä.

 

Oletko miettinyt, voiko jonkun asian edes teknisesti toteuttaa?

Jätä se meidän huoleksemme. Me kerromme sen Sinulle, ja usein olemme löytäneet keinot tehdä sen, mitä on ajateltu jopa mahdottomana.

 

Esimerkkejä muista palveluista

     - Rakennuslasitukset

     - Ikkunaentisöinti

     - Korjauspalvelu, rikkoontuneiden lasien ja rakenteiden kunnostus

     - Työkoneiden lasit

     - Erityislasit ja venelasit

     - Lämpölasit ym. lasit mittojen mukaan

     - Me korjaamme vaikka autosi rikkoontuneen taustapeilin!

 

Työn teemme ammattitaidolla, asentaen uutta rikkoontuneen tilalle. Tai halutessasi vanhaa kunnioittaen ja entisöiden perinteisin menetelmin. Aina asiakkaan ja rakennuksen ehdoilla.

 

Kysy lisää -me neuvomme mielellämme!

 

 

Copywriting: Mark Kaartti 2006